Am fost deosebit de onorat să fiu alături de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, la ceas aniversar

Am fost deosebit de onorat să fiu alături de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, la ceas aniversar, la împlinirea celor 70 de ani, prilej cu care i-am transmis gândurile mele bune și urările de pace, sănătate, zile îndelungate și reușite în lucrarea de păstorire a poporului român.

Totodată, i-am mulțumit Preafericirii Sale pentru permanentul sprijin instituțional acordat Ministerului Afacerilor Interne și pentru relația strânsă construită de-a lungul timpului care reprezintă un pilon fundamental al acestui parteneriat, fiind încrezător în dezvoltarea și pe mai departe a acestei apropieri.

Activitatea Părintelui Patriarh Daniel constituie un îndemn pentru un creștinism asumat și complet care îi cuprinde pe toți, laici, clerici si conducători, chemându-i la o comuniune și conlucrare deplină pentru a face mesajul Evangheliei viu si lucrător în viața fiecăruia și în societate. Activitatea social-filantropică, culturală, educațională, precum și afirmarea și păstrarea tradițiilor și identității etnice și culturale reprezintă constante și expresii concrete si necesare ale iubirii creștine și de țară.

Îi doresc Preafericirii Sale sănătate și putere să ducă la bun sfârșit aceste eforturi înspre binele Bisericii și al comunității.

La mulți ani, Preafericirea voastră!

, , ,
Meniu