146 de ani de liberalism și devotament față de țară!

Fiecare an care se adaugă în existența Partidului Național Liberal înseamnă mai multă responsabilitate și mai multă energie şi determinare conjugate în efortul de construcție și dezvoltare a statului român. Angajamentul nostru ferm rămâne acela de a duce mai departe cu onoare valorile democratice și ale pluralismului care au consacrat acest partid în istoria sa îndelungată de 146 de ani.

PNL a avut o misiune istorică în acești 146 de existență, fiind temelia pe care s-a clădit statul român național modern.

PNL, prin liderii săi curajoși și vizionari, a luat decizii istorice atunci când contextul politic a cerut-o.

PNL este în continuare cel mai puternic partid care își asumă responsabilitatea unei guvernări chiar și în cele mai dificile momente.

Pe viitor îmi doresc să fim înțelepți în decizii, uniți în acțiuni și conștienți de uriașa responsabilitate a acestei guvernări! Provocările nu vor înceta să apară și îmi doresc să găsim de fiecare dată forța și resursele necesare pentru a veni in fața românilor cu un proiect politic valoros care să-i convingă că o guvernare liberală este singura șansă pentru o dezvoltare echilibrată a României, pentru o Românie europeană și profund atașată valorilor libertății și umanității.

La mulți ani, PNL! La mulți ani, dragi liberali!

#146deanideliberalism

#146deaninslujbaromânilor

, , , ,
Meniu