100 de pedelişti sălăjeni la Bucureşti la Mitingul pentru Apărarea Statului de Drept

Partidul Democrat Liberal organizează, sâmbătă, un miting național pentru apărarea statului de drept. Organizaţia PDL Sălaj va avea la Bucureşti 100 de oameni, care se vor alătura mitingului.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, sâmbătă, la Braşov, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Colegiului Director, că a fost stabilită strategia pentru alegerile europarlamentare, urmând ca sâmbăta viitoare, adică 8 februarie, să fie organizat un miting în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, pentru apararea statului de drept.

Astăzi în spatele Primăriei Zalău s-au adunat aproximativ 40 de delegaţi PDL pentru a se îmbarca într-un autocar, care îi va duce la mitingul de mâine de la Bucureşti. Printre delegaţi se afla şi preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, care este convins că îşi vor atinge obiectivul de 100 de delegaţi din Sălaj, pentru că, spune el, “nu numai cei care merg organizat vor participa la miting, ci vor participa şi alţi simpatizanţi ai PDL”. Pedeliştii speră să demonstreze prin acest miting că “reprezintă o forţă în România, de care românii îşi vor aduce aminte”.

„Apărarea statului de drept nu înseamnă numai apărarea justiţiei împotriva atacurilor tot mai dese din zona politicului. Nu înseamnă doar apărarea Curţii Constituţionale sau a avocatului poporului, ci înseamnă apărarea românilor, a României de abuzurile pe care USL le face în fiecare zi. Apărarea Statului de drept înseamnă şi facturi mai mici la energia electrică, la gaze naturale, la încălzire şi prioritizarea investiţiilor în funcţie de nevoile pe care românii le au şi nu tot felul de pomeni electorale pe care USL-ul încearcă să le promoveze în ultima perioadă. Vrem să demonstrăm că suntem o forţă. PDL reprezintă o forţă de care românii şi vor aduce aminte, pentru că n-a făcut altceva decât să ia măsuri pentru stabilizarea macro-economică şi nu măsuri de genul celor pe care USL le ia în fiecare zi”, a declarat Lucian Bode, înainte de plecarea la Bucureşti.

Coordonatorul grupului PDL, adunat în spatele Primăriei, este preşedintele PDL Zalău, Claudiu Bîrsan, care crede în importanţa acestui eveniment şi care ne-a transmis şi mesajul pe care îl vor scandal pe tot parcursul traseului prestabilit în Bucureşti.

“Eu cred că este foarte important acest eveniment pentru noi. Asistăm la agresiuni repetate împotriva statului de drept şi dacă amânăm tragerea unor semnale de alarmă riscăm să fie prea târziu. Din ce ştim cred că vor participa şi personalităţi ale societăţii civile, intelectuali neafiliaţi politic şi care cred prin că statura lor profesională vor da greutate acestei manifestaţii. Este un eveniment important pentru noi ţi pentru societate.

Mesajul nostru  este : Protestăm împotriva agresiunilor repetate la adresa instituţiilor statului, instituţiilor nepolitice şi împotriva statului de drept.”, a declarat Claudiu Bîrsan.

, , , , , , , , , , ,
Meniu